HOE GAAN WIJ TE WERK?

Voorafgaand aan de eerste behandeling wordt er een intakegesprek gehouden.
Tijdens het intakegesprek zullen er foto’s gemaakt worden.

Aan de hand van de foto’s wordt het te behandelen gebied goed onderzocht. Daarnaast zullen de foto’s worden gebruikt om het resultaat van de behandelingen te bepalen.

Hou er rekening mee dat niet alle behandelingen pijnloos zijn. U kunt ervoor kiezen om na de behandeling een kalmerend masker te nemen. Aan het eind van alle behandelingen wordt een verzorgend en voedend product met een uv-beschermende werking aangebracht op de huid. De reden voor het aanbrengen van dit product is dat de verdunde huid na de behandelingen extra kwetsbaar is voor schadelijke uv-straling.
Uv-straling heeft pigmentverschuivingen tot gevolg. Uiteraard is het noodzakelijk om deze huidzorg thuis voort te zetten.

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar kunnen de behandelingen van Mourits Huidtherapie worden vergoed. Van belang is om een verwijzing van de huisarts of specialist mee te nemen.

• Belangrijk: gelieve 24 uur van te voren de afspraak afzeggen. Wanneer dit niet gebeurt zal 50% van de kosten voor de behandeling in rekening worden gebracht. Mourits Huidtherapie zal zich strikt aan deze regel houden.

• Het is een vereiste om 24 uur voor de behandeling geen bloedverdunnende middelen te gebruiken (denk ook aan alcohol of bloedverdunners).