Jessner/TCA peeling
Boek direct online

De Jessner/TCA peeling is een behandeling om de huidstructuur te verbeteren en de kleur van de huid te egaliseren. Kleine pigmentvlekjes verdwijnen, poriën worden kleiner en de huid oogt iets strakker doordat de huidfuncties worden geactiveerd. De Jessner/TCA Peeling behandelt de huid diep.

De peeling wordt geadviseerd bij huidveroudering, huidschade door de zon, acne littekens, grove poriën, of voor het opfrissen van de huid. De peeling is alleen geschikt voor lichte huidtypen en niet geschikt voor de mediterrane, Aziatische, donkere en negroïde huidtypen. Bij deze huidtypen is het risico op pigmentvorming te groot.

Wat kunnen wij behandelen?
• Frissere en jongere uitstraling van de huid
• Verbetering van de conditie van de huid
• Verbetering huidstructuur, verfijnen van de poriën
• Verminderen van fijne lijntjes en rimpels
• Verminderen van pigmentvlekken

Deze peeling werkt zowel preventief als probleemoplossend en is geschikt voor huidveroudering verminderen. De peeling heeft een sterk verfrissend effect en is naast het gelaat ook geschikt voor hals, decolleté en handen. De conditie van de huid verbetert significant van de peeling.

Behandelmethoden:

Voorafgaande aan de peeling dient u de te behandelen gebieden gedurende enkele weken voor te bereiden met een lichtere peel. Op de dag van de behandeling komt u zonder make-up naar de praktijk. Allereerst wordt de huid gereinigd en ontvet. Daarna volgt het aanbrengen van de Jessner oplossing. Het aanbrengen van de Jessner oplossing kan een licht branderig gevoel geven.

De behandeling met de TCA oplossing geeft een intens branderig gevoel, wat echter maar een paar minuten aanhoudt. Hierna wordt de huid gekoeld en zal dit gevoel snel afnemen.

Boek direct online