Mesotherapie / Mesolift
Boek direct online

Mesotherapie is een verzamelnaam voor verschillende behandelingen zoals skinbooster, mesofillers en mesohair. Door middel van een kleine injectienaald worden stoffen in de middelste huidlaag gespoten. De cocktail van vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur zorgen ervoor dat de cellen worden gevoed en de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. De behandeling vult rimpels en grove poriën van binnenuit op en bevordert huidverjonging en stimuleert haargroei. Ook kan deze methode gebruikt worden voor het opvullen van de lippen en de haarzakjes.

Skinbooster
Wat kunnen wij behandelen?

  • fijne lijntjes
  • droge huid
  • verslapping van de huid
  • grove huidtructuur
  • Rimpels

Het doel van de behandeling:
Het stimuleren van collageen en elastine aanmaak door het voeden van de huid met vitamines en hyaloronzuur. Dit zorgt voor huidverbetering.

Mesofiller
Wat kunnen wij behandelen?

  • Volume in de lippen
  • Rimpels
  • Verslapping van de huid

Het doel van de behandeling:
De Meso-fill is een cocktail op basis van hyaluronzuur, aminozuren, mineralen, vitaminen en oligo-elementen die de fibroblasten aanzetten tot het vormen van nieuw collageen en elastine. Het collageen geeft de vaste structuur aan de huid terwijl de elastine voor rekbaarheid zorgt. Het hyaluronzuur zorgt voor de volle sponsachtige textuur van de huid. Deze cocktail wordt via verschillende prikken in de onderhuid of dermis aangebracht. Alle wegstrekbare rimpels van het gezicht, de hals en het decolleté kunnen met Meso-fill behandeld worden. Bijzonder gunstige zones zijn de wangen en de zone rond de mond. Ook de liprand kan behandeld worden; dit herstelt de mooie curve van de mond en zorgt voor een voller effect van de lippe

Mesohair
Wat kunnen wij behandelen?

  • haarverlies

Het doel van de behandeling:

Het remt haarverlies en herstelt nieuwe haargroei, ook op plekken waar geen haar meer is.
mesotherapie brengt precies de juiste bouwstoffen aan op de plek waar het nodig is (rondom de haarfollikels). De slechte stoffen die de haarstamcel blokkeren worden geneutraliseerd. De goede stoffen stimuleren de haarstamcel tot herstel en regeneratie. Maar ook is er een effect van het injecteren op zich: een mechanisch effect. Door de herhaaldelijke prikken met mesotherapie wordt een sterke groei-impuls aan de haarstamcellen gegeven: het celmetabolisme wordt versterkt, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de de eitwitsynthese (waaronder collageen) wordt bevorderd

Behandelmethode:

Bij de eerste behandeling krijgt u een intakegesprek en zullen er foto’s gemaakt worden. Deze zullen worden gebruikt om het resultaat van de behandelingen in kaart te brengen. Na het gesprek kan er meteen gestart worden met de behandeling. Met een meso-gun wordt er door middel van injecties, de werkzame stof in de huid aangebracht, waardoor de probleemgebieden worden aangepakt.

Boek direct online